Vad en lärare gör...

... kan ibland vara lite halvsvårt och diffust att egentligen förklara. Många gånger under studietiden har tankarna snurrat kring detta ämnesområde, både privat men även i de aktuella studierna. Svaren har varit många och alltid lika insiktsfulla. Nåja, kanske inte alla gånger. Man har ju trots allt träffat en del människor som haft samma livskall och som kanske inte alltid haft alla grönsaker med i salladen. Ja, en del märkliga saker har man fått höra!?

Vi fostrar framtiden utifrån vad historien har att förtälja. Tyvärr förstår inte riktigt alla det och en del får för sig att vem som helst kan ställa sig i klassrum och agera lärare. Jag sticker ut hakan nu och säger att alla kan göra det. Agera alltså. Många kan iklä sig rollen som en lärare men få kan faktiskt vara en. Det är en stor skillnad där i och det märks. Det märks väl.

Vad gör då egentligen en lärare?

Om du är en av de stackare som fått för dig att lärare är något simpelt och att vi inte gör något, ta dig då en liten titt på följande länk och begrunda sanningen i hans ord. Visst är de hårda och kanske stundtals lite pretentiösa, men jag lovar dig att vartenda ord är sant. Nu är det upp till dig. Klicka här om du törs!

...vi gör en #@%&# skillnad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0