Det bara måste...

... vara en kartellbildning!

Ok, det är ett vrållöjligt I-landsproblem, men en blogg är väl också något löjligt påhitt av oss som har lite för lite att grubbla över och med för mycket fritid till övers. Eller?

Vad var det jag nu försökte komma fram till där i början? Jo,reklam. Alla dessa irritationsmoment som konstant invaderar våra sinnen när vi sitter framför vår lilla dumburk (eller dumplanka). Jag minns den tid när reklampauserna var något exotiskt och varje gång de avbröt det tecknade barnprogrammet satt man som på nålar för att se vad som skulle köpas. Det var annorlunda förr och ur vissa aspekter, bättre.

Kartellbildning var det.... Jo, vem av er har inte lagt märke till att dessa svenska reklamkanaler á la 3:an, 4:an, 5:an, 6:an osv... har sina reklampauser minitiöst tajmade med varandra? Förmodligen majoriteten av er som faktiskt spenderar en liten stund framför teven. Undrar om man skulle kunna anmäla dem för en kartell? Det känns lite lätt tveksamt, men om nån av er bestämmer sig för att göra en insats, var då så vänlig att informera undertecknad om utfallet.

pennan rullar på.... fortfarande lite trögt, men det kanske tar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0